Kickstart je dag met onze x-factor koffie!

Young woman holding a cup of coffee.

Er is niets anders op de wereld wat lijkt op koffie. Het is een van de meest populaire dranken ter wereld en niet voor niets. In feite is het bijna onmogelijk om je een dag voor te stellen zonder koffie te drinken. Bij Brandonno geloven we dat een geweldige dag begint met een sterke kop koffie. Je ochtend goed beginnen met een vers gezette koffie, is essentieel, om je de juiste energie te geven om aan jouw doelen te werken. En zo de beste versie van jezelf te zijn!

Koffie zou niet alleen ‘lekker’ moeten zijn; het moet een ‘beleving’ zijn – vol van smaak met een keiharde kick!

We branden de kleinste koffiebonen die we kunnen vinden omdat ze superieur van smaak zijn, en boordevol zitten met een sterk koffiearoma. Deze kleine koffiebonen zijn de reden waarom onze koffiemelange niet alleen uniek is met een intense volle smaak, maar ook meer cafeïne bevat dan de gemiddelde koffie. Gewoon weer een extraatje van onze koffie – een kop in de ochtend haalt je direct uit je luie mood. Waarom is dit belangrijk? Omdat we willen dat je vol energie op je werk aankomt om je dag te verslinden!

Onze kenmerkende koffiemelange is niet alleen vol van smaak en vol cafeïne, maar is ook ecologisch en sociaal verantwoord. Brandonno zet zich in voor duurzaamheid en daarom gebruiken we alleen koffie die Rainforest Alliance-gecertificeerd is. Bovendien zijn al onze verpakkingen gemaakt van recyclebaar mono-plastic. We zijn trots op deze prestatie en het is nog een reden waarom u gerust Brandonno-koffie kunt drinken, wetende dat het goed voor je is met een verminderde impact op het milieu.

Met duizenden koffiemerken op de markt, is het moeilijk om te weten welke koffie het beste is; maar hier bij Brandonno proef je de kwaliteit – het is 100% lokaal gebrande koffie naar Italiaans recpt, maatschappelijk en ecologisch verantwoord, en met een ultieme x-factor kick.

Dit is jouw koffie, niet die van je tante.

Young carefree friends sitting on the ground at public park

Wat is Brandonno?

Italiaanse koffie met een geweten! Bij Brandonno houden we van stevige koffie. Koffie die je helpt om het maximale...

Radio interview

Onze eindbaas Eelco Duindam was in juli te gast bij het live zakenprogramma BoBizznizz van de regio-omroep van de...

She's always been a good listener

Reseller gezocht

Samenwerking is onze kracht Zonder onze gewaardeerde partners, resellers en distributeurs, zowel nationaal als...