Brandonno op kantoor

Zero-waste-koffie op de werkvloer!

Brandonno is er voor jou, voor als je net die kickstart nodig hebt, net dat beetje extra energie, of gewoon een hele goeie bak koffie wilt. Lekker pittige koffie, vol van smaak en met genoeg caffeine om te scoren!

fragrant grain coffee machine outdoors

Koffie op kantoor met een duurzame inslag

Het Rainforest Alliance keurmerk dragen we met trots. Het laat zien dat we op alle mogelijke terreinen bij het verbouwen en het oogsten van de koffiebessen duurzaam bezig zijn.

Met het oog op het milieu zijn we niet alleen gestopt bij de manier waarop de koffie wordt verbouwd en gebrand; We hebben gekozen voor een milieuvriendelijke verpakking.

Fancy koffieautomaat nodig?

Dat hebben we voor je! We werken samen met toffe partners en kunnen daarom de beste machine voor de meest chille prijs voor je fixen. Natuurlijk vullen we die met onze koffie en sturen we je nieuwe koffie toe als’t weer op is!

Brandonno Blends

50% robusta - 50% Arabica

Nu beschikbaar!

Power

Smaak:
Gebalanceerd, vol en pittig

Geschikt voor:
Alle koffiespecialiteiten

Prima te gebruiken voor melkspecialiteiten

Keurmerk:
Rainforest Alliance

100% Robusta

Coming in 2025

Power

Smaak:
Zeer pittig

Geschikt voor:
Alle melkspecialiteiten

Mogelijk te sterk voor een espresso

Keurmerk:
Rainforest Alliance

Dus we hebben koffie van geweldige kwaliteit, die gebrand is volgens Italiaans recept, een lekker verfijnde smaak heeft, verpakt is in een toffe, duurzame verpakking en helpt de verspilling tegen te gaan. Nu denk jij natuurlijk: die koffie is veel te duur. Maar niets is minder waar.

Voor nog geen €16 per kilo drink je een koffie die je wakker schudt. Dat is dus nog geen €0,14 per kopje! Waar wacht je nog op?