Over ons

Begin jouw dag met energie!

Onze missie bij Brandonno is om jou te voorzien van x-factor smaakvolle koffie die ook sociaal en ecologisch verantwoord is. Wij zijn een koffiespecialist en online retailer gevestigd in Dordrecht.

Wat onze koffie onderscheidt van andere merken, zijn onze vier unieke principes:

Principe #1 We minimaliseren afval in de koffie-industrie

We gebruiken voor een deel alleen de kleinst beschikbare koffiebonen. Een klein deel van deze bonen is zo klein dat ze normaal gesproken zouden worden weggegooid, zonde! Wij geloven dat elke boon het recht heeft om deel uit te maken van een geweldige blend. Dat is waarom we ze met trots gebruiken en omdat ze boordevol zitten met een sterk koffiearoma, wat uiteindelijk zorgt voor een superieure smaak. De precieze mix van Arabica en Robusta koffiebonen zorgt ook voor een hoger cafeïnegehalte dan de gemiddelde koffie.

Principe #2 We zijn Rainforest-Alliance gecertificeerd

‘Groen’ zijn is een groot deel van wie we zijn bij Brandonno; we erkennen dat we een verantwoordelijkheid hebben voor het milieu en daarom gebruiken we alleen koffiebonen die Rainforest Alliance-gecertificeerd zijn. Door onze producten met deze certificering te kiezen, kies jij er voor om zowel onze planeet te beschermen als het levensonderhoud van de boeren die de bonen verbouwen.

Principe #3 We gebruiken alleen verpakkingen zonder afval

Met het oog op het milieu zijn we niet alleen gestopt bij de manier waarop de koffie wordt verbouwd en gebrand; We hebben gekozen voor een milieuvriendelijke verpakking. Onze koffie wordt verpakt in mono-plastic zakken, die de koffie beschermen tegen vocht- en smaakverlies. Zoals de naam al doet vermoeden, is de verpakking gemaakt van één soort plastic, waardoor de verpakking na gebruik als enige in de wereld echt recyclebaar is en hergebruikt kan worden.

Principe #4 We willen dat onze koffie voor iedereen bereikbaar is

Onze koffie is niet alleen superieur van smaak, maar ook heel betaalbaar. Een kilo Brandonno koffie kost nog geen 16,-. Dat is slechts € 0,13 per kopje koffie.

Dus waar wacht je nog op? Begin jouw dag met onze x-factor koffie!

Dit is jouw koffie, niet die van je tante