100% lokaal
gebrande koffie

maatschappelijk verantwoord en met een kick.

Dit is jouw koffie, niet die van je tante.

Kickstart je dag!

Als jij goed voor de dag wil komen, start je de dag met een sterke bak koffie. De twee blends van Brandonno hebben een bovengemiddeld cafeïne-gehalte, waardoor jij meteen ‘aan’ gaat. Kom vol energie aan op je werk of studie en vreet die dag op!

Stevige koffie met een duurzame inslag

Brandonno koffiebonen worden lokaal gebrand en zijn geblend volgens authentiek Italiaans recept. Door alles zo lokaal mogelijk te produceren, verminderen we de uitstoot door vervoer.

Duurzame koffie hoeft dus geen slappe bak te zijn!

Duurzame Verpakking

Als de heerlijke koffie is gebrand, moet deze natuurlijk goed verpakt worden. Brandonno verpakkingen zijn niet alleen tof om te zien, maar zijn gemaakt van uniek recyclebaar materiaal die de kracht van je koffie perfect vasthoudt. Zo blijven ze vers tot de laatste koffieboon.

Maatschappelijk verantwoorde koffie

Lekkere koffie: ja natuurlijk, maar niet ten koste van alles. Het verbouwen van koffie kan en moet beter, dus zet Brandonno zich in voor een duurzame leefomgeving. Onze koffie heeft het Rainforest Alliance keurmerk en daar zijn we trots op. Tel dit op bij onze duurzame verpakkingen en je ziet dat groen denken het uitgangspunt is in elke fase van ons proces.

Lees hier meer over onze duurzame opvattingen.

fragrant grain coffee machine outdoors

Brandonno Blog

Brandonno Blends

50% robusta - 50% Arabica

Nu beschikbaar!

Power

Smaak:
Gebalanceerd, vol en pittig

Geschikt voor:
Alle koffiespecialiteiten

Prima te gebruiken voor melkspecialiteiten

Keurmerk:
Rainforest Alliance

100% Robusta

Coming in Q3 2023

Power

Smaak:
Zeer pittig

Geschikt voor:
Alle melkspecialiteiten

Mogelijk te sterk voor een espresso

Keurmerk:
Rainforest Alliance

Dus we hebben koffie van geweldige kwaliteit, die gebrand is volgens Italiaans recept, bovengemiddeld veel cafeïne bevat, verpakt is in een toffe, duurzame verpakking en helpt de verspilling tegen te gaan. Nu denk jij natuurlijk: die koffie is veel te duur. Maar niets is minder waar.

Voor nog geen €15 per kilo drink je een koffie die je wakker schudt. Dat is dus nog geen €0,11 per kopje! Waar wacht je nog op?